Hvor vil runde gulvtepper ser bra ut i hjemmet ditt?

Uansett hvor du går for teppe shopping, vil du ha mange rektangulære teppe alternativer foran deg rett og slett fordi disse teppene er det sikreste og enkleste alternativet for å passe ditt hjem. Dermed, når du kjøper runde gulvtepper, bryter du monotonien ved å prøve noe annet. 

Med runde gulvtepper, kan du gjøre stedet ditt ser stort og dristig. Men glem aldri at sirkelen er en veldig temperamentsfull form. Hvis du ikke bruker sirkel tepper på riktig måte, kan du ende opp med å lage et rot i stedet for et stilig interiør.  

Så det er veldig viktig å vite hvor og hvordan du bruker runde tepper i hjemmet ditt for å oppnå ønsket utseende. Det er ulike hjørner i hjemmet ditt som kan omfavne dine runde tepper vakkert, for eksempel –

Uthev vinduer

Hvis du har en vakker utsikt fra vinduene dine, må du omfavne utsikten og bringe den inn i hjemmet ditt. Hvordan? Tenk deg at du har nydelige strandvendte vinduer i stuen din; du kan markere visningen ved hjelp av geometriske runde gulvtepper. 

Jepp, du skjønner, folkens, vinduene dine er rektangulære eller firkantede i form, så med et sirkulært teppe kan du kutte stivheten og mykt sette utsikten inn i rommet ditt. Videre brukes runde tepper til å lage et utdragspunkt. Dermed, når du setter sirkulære tepper under vinduene dine, vil det automatisk fange oppmerksomheten til besøkende. 

Seksjon stue 

Vanligvis, når folk går for stue teppe shopping, velger de rektangulære tepper som de kan plassere sine møbler. Problemet med rektangulære tepper er imidlertid at du må plassere hele stuemøblene på eller rundt teppet. Det betyr at du må designe stuemøbler i henhold til størrelsen på teppet ditt, noe som blir vanskelig når du har en stor stueplass. 

Så du har bare ett alternativ er å kjøpe en stor rektangulær fordi du bruker to små rektangulære tepper – bare ser rart ut. Men når du velger det runde gulvteppet for din romslige stue, kan du lage en seksjonssitt sittegruppe ved å sette forskjellige stiler av sirkulære tepper under møblene dine. Fra salongbordet til sofasetene kan du lage et unikt snitteske ved hjelp av runde tepper. 

Romslig foajé

Ønsker du å gi et storslått slott inngang ser til foajeen din? Da bør du erstatte løpertepper med sirkulære tepper. Vanligvis legger folk til løpertepper og rektangulære bord, speil eller andre edgy møbler for å gi et langt og stilig utseende til foajeen. Men når du eliminerer alle de kantete elementene og fremhever foajeen med runde tepper, kan du finne en enda mer storslått følelse til hjemmeinngangene dine. 

For eksempel, hvis du har en spiraltrapp i foajeen, kan du bruke et fet rundt gulvteppe sammen med en lysekrone, buet døråpning, rundt bord og andre komponenter for å enkelt fremheve foajerommet ditt. Med de runde teppene kan du kutte monotone følelsen og feire en ny stil. 

Spis med stil

Å kjøpe tepper til spisestuen er alltid en utfordrende oppgave. Du vil ha et teppe som fullt ut kan romme alle stolene og til og med ha plass til å utvide dem. Hvis spisebordstolen ikke er stabil på teppet, kan du ikke nyte måltidet fredelig. Nå, igjen, kan ditt runde teppe gi spisestuen et unikt utseende. 

Det spiller ingen rolle om du har et sirkulært eller rektangulært spisebord; du kan trekke av et vakkert utseende med det runde teppet. Men for å finne den beste spisestuen rundt teppet, må du huske to ting – 

Mål perfekt – du må måle spisebordlengden og bredden perfekt fordi for lite eller stort teppe kan ødelegge utseendet. I tillegg bør du legge til 30 tommer mer til diameteren på teppet ditt, slik at du enkelt kan plassere stoler rundt spisebordet. 

Flatvev – du bør få flatvev runde gulvtepper for spisestuen. Det er fordi hvis teppet ditt har høye hauger, kan det lett rives mens du trekker av spisestuestoler. Så enten gå for flatvev eller svært lave tepper. 

Runde gulvtepper er svært uvanlig som ikke mange mennesker har oppdaget den rette måten å innlemme dem i deres plass. Dermed vil det være en flott mulighet til å prøve noe annet med runde tepper. For god kvalitet og rimelige runde tepper, kan du alltid besøke Trend Carpet. Butikken vår har lager noen av de innovative og unike runde teppene du kan bestille nå!

admin Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *