Nogle Få Pudebetrækstyper Du Bør Kende Til – Bolster-, Kilim- & Velourpuder

Denne liste bør hjælpe dig med at tilføre et moderne men sofistikeret tvist til dit hjem

Velourpuder

Tilføj et touch af luksus til dit hjem med premium velourpuder. Disse puder er lavet af fantastisk stof, der er super blødt at røre ved. Du kan overveje at tilføje disse til din seng eller din sofa. Disse puder er tilgængelige i en bred vifte af farver, så du bør sætte dit velourpudebetræk i kontrast med neutrale- og kontrastfarver. Pudebetrækkene er vaskbare, men mildt vaskepulver anbefales for at vedligeholde blødheden af puden.

Velourpuder er tilgængelige i forskellige størrelser, såvel som print. Du kan vælge en simpel velourpude eller en printet eller endda en pyntet en. Tjek TrendCarpet for nogle fantastiske pudebetræksmuligheder.

Velourpuder foretrækkes for absolut komfort. Disse bør placeres i områder, hvor der er mindre risiko for slid. Hvis du leder efter pudebetræk i et mere holdbart stof, kan du prøve den næste mulighed.

Kilimpuder

Lavet af ikke-bunke kilimstof, som er håndvævet, tilføjer disse puder øjeblikkeligt raffinement, og kan fungere som fokuspunktet i din indretning. Kilim er generelt gjort tilgængeligt i falmede, naturlige farver, hvilket giver en meget rustik appel. En kilimpude vil være led at vedligeholde, da de er holdbare. Disse er også gode til udendørsmøbler. Du kan også få kilimpuder i pastel og andre diskrete farver. Men hvad gør en kilim til en autentisk kilim, er dets geometriske mønstre, som skal tilføjes til enhver indretning. Man bør overveje kontrasten af pudens farver med farverne på sofaen, tæppet og væggene.

Bolsterpuder

Disse puder er kendte for deres cylindriske form, og kan give ekstra komfort, når du sidder på en sofa, seng eller endda på et gulv. Bolsterpuden kommer i et udvalg af størrelser, og du kan vælge et betræk i enhver type stof, du ønsker. Stoffet er generelt bundet omkring puden, som er yderligere bundet ved dets to ender med en sløjfe. Generelt er bolsterpuder af medium til lille størrelse foretrukket. De kaldes også for ”nakkeruller”, og kan tilføjes til indretningen for tilføjet tvist og komfort. Du kan også få speciallavede bolsterpuder på forskellige online hjemmesider. Det er altid ideelt at købe dem parvis.

Når du køber puder online, skal du have nogle få faktorer i tankerne, såsom hvad placeringen kommer til at blive, hvordan de generelt kommer til at blive brugt, hvad er størrelsesspecifikationerne, der vil passe din overordnede indretning. Du kan også mixe og matche nogle få forskellige typer af pudebetræk såsom – køb velourpuder til dit soveværelse, og køb kilimpuder til din terrasse eller udendørs siddeplads. Hvis du har lave siddepladser i dit hjem, bør du købe et par bolsterpuder og lægge dem ved enderne af sengen for et mere velkommende udtryk. Der er mange måder at designe din indretning, og ved at tilføje puder ophøjer du enkelt dets komfort og dets stil.

admin Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *